google.com, pub-4468762639979591, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Bulgarije vakantie tips: Russalka geheime vakantie tip in Bulgarije

Russalka geheime vakantie tip in Bulgarije


Russalka
Russalka het meest noordelijke dorp aan de Bulgaarse Zwarte Zee is bij velen niet bekend. Het is echt een geheime Bulgarije vakantie tip. Prachtig gelegen en met diverse kleine baaien in de directe omgeving. Dit is de perfecte plek voor romantici, kenners of gewoon voor mensen die iets nieuws willen  proberen in Bulgarije. In een beschermd natuurgebied, dat bekend is vanwege de vele zeldzame plantensoorten en de ongerepte natuur ligt zeer rustig op een heuvel, recht boven de zee het vakantie dorp Holiday club Russalka. Het complex beschikt over diverse sportfaciliteiten,waaronder 15 tennisbanen (2 met verlichting), mini-voetbal, volleybal, tafeltennis, boogschieten, fitness center, kajakken, jachtclub, duiken en duikschool, waterskiĆ«n, zeilen en zeillessen, boot, vissen, paardrijden en paardrijlessen. Daarnaast is er een animatie en entertainment programma. Restaurants, bars, een nachtclub en een winkel behoren ook tot het resort.

De romantische havenstad Baltschik met de bekendste botanische tuin van Bulgarije, is gelegen op zo’n 30 km ten zuiden van Russalka en naar Albena zijn het zo’n 40 km. Kavarna met de vele winkel mogelijkheden ligt op 16 km. Alle omliggende steden zijn gemakkelijk te bereiken met de bus vanuit Russalka. Op slechts 15 km ligt het bekende Kaap Kaliakra, de 70 meter hoge rode kliffen zijn indrukwekkend.