Tsarevo badplaats voor gezinnen met kinderen

Tsarevo is gebouwd op twee schilderachtige schiereilanden aan de Zwarte Zeekust. U vindt de kleine gezellige badplaats 70 kilometer ten zuidoosten van Burgas.

De stad werd verwoest door een grote brand in 1882 en vervolgens weer gereconstrueerd. Tegenwoordig is Tsarevo een van de meest bezochte badplaatsen aan de Zwarte Zeekust.

De badplaats Tsarevo biedt uitstekende gastvrijheid, perfecte service, veel bezienswaardigheden en een rijke markt met verse groenten, lokaal geteeld. Plezierig is een avondwandeling langs de haven over de pier of door het park.

Het kleine en gezellige resort biedt veel entertainment, vooral voor gezinnen met kinderen. Er zijn tal van restaurants die Bulgaarse nationale en internationale gerechten en verse visgerechten serveren.

Het centrale strand van de stad is klein, maar wordt omringd door schilderachtige bomen van het park.

Regatta's, windsurf wedstrijden worden regelmatig georganiseerd in de badplaats. De stad wordt omgeven door een groene kust, die haar maagdelijke schoonheid heeft bewaard. U vindt er diverse zeldzame beschermde planten. In de buurt van de stad Tsarevo ligt ook de Papia piek (502 meter). Overblijfselen van een oud fort vindt u op deze groene heuvel.
Niet ver van Tsarevo liggen twee van de meest bezochte campings in de regio Nestinarka en Arapia.