google.com, pub-4468762639979591, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Bulgarije vakantie tips: Bulgarije Sunny Beach hotels en appartementen

Bulgarije Sunny Beach hotels en appartementen

Het allereerste TUI FAMILY LIFE resort in Bulgarije maakte in 2017 zijn debuut . Pioniers en splash-liefhebbers vinden alle (familie)kamers van TUI FAMILY LIFE Nevis Resort dus in picobello staat. Van groot tot klein is hier voor iedereen alles binnen handbereik. 






RIU Palace Sunny Beach heeft een absolute toplocatie in Bulgarije. Grenzend aan het welbekende Zonnestrand in het uiterste noorden van Sunny Beach ligt dit ruim opgezette hotel van de RIU keten. Met de vele faciliteiten ga je jezelf hier niet snel vervelen. 




Wil je er zeker van zijn dat je (klein)kinderen nog jaren napraten over die fantastische vakantie in Bulgarije? Boek dan één van de fijne kamers in het All Inclusive hotel SPLASHWORLD Aqua Nevis. Het waterpark met veel verschillende glijbanen ligt gelijk achter het hotel, dus dat is lekker dichtbij. 




RIU hotels staan altijd op bijzondere plekken. Daarbij krijg je elke avond een culinaire verrassing voorgeschoteld en het personeel staat altijd klaar. Kortom, een luxe vakantie met klasse en kwaliteit tot in de details. Met deze gedachte als uitgangspunt, heeft de bekende RIU keten een nieuw pareltje toegevoegd in Bulgarije, RIU Helios Paradise.






Het Selections Hotel HVD Club Bor ligt midden in het centrum van Sunny Beach, vlak bij de bekende Flowerstreet, maar biedt toch rust doordat het omgeven wordt door een grote tuin. Het lange zandstrand van Sunny Beach ligt ook op loopafstand.







Hotel Jupiter is een sfeervol vakantieadres met een centrale ligging in Sunny Beach. Het bevindt zich op korte loopafstand van het strand en in no time wandel je naar het centrum. De kamers zijn basic, maar comfortabel ingericht en het complex wordt omringd door een tuin met zwembad en zonneterras.







Als je alles voor een heerlijke strandvakantie binnen handbereik wilt hebben, ben op het goede adres bij Appartementen Jasmine & Rose Residence. Hier ben je op loopafstand van het kilometerslange zandstrand van Sunny Beach.




Het viersterrenhotel Iberostar Sunny Beach Resort is in Spaanse stijl gebouwd en ligt op steenworp afstand van het levendige zandstrand. Met gezellige strandtentjes en spectaculaire wateractiviteiten zoals parasailen en de Fly Fisch is er geen tijd om je op Sunny Beach te vervelen.








Vanaf Hotel Flora Park kun je binnen de kortste tijd op het mooie zandstrand van Sunny Beach staan. Het hotel ligt aan de rand van het centrum, via de boulevard loop je zo de restaurants, winkels en bars tegemoet.




De locatie van Hotel Alba is perfect. Het hotel ligt midden in het bruisende centrum van Sunny Beach en is daarom omgeven door leuke restaurants, hippe bars en gezellige discotheken. Bovendien ligt het goudgele zandstrand op een steenworp afstand.




Midden in het sprankelende centrum van Sunny Beach ligt het luxe Aparthotel Barceló Beach. Dit hotel maakt deel uit van de Barceló keten. Binnen een paar stappen kun je hier met je voeten op het goudgele zandstrand staan. 








Op ongeveer 100 meter van het prachtige zandstrand van Sunny Beach ligt het moderne familiehotel iHotel Sunny Beach. Het selections hotel heeft een complete metamorfose ondergaan en daar zijn we trots op.





In het sprankelende centrum van Sunny Beach ligt het moderne Hotel MPM Kalina Garden. Na een klein stukje wandelen kun je al op het goudgele zandstrand staan om een verfrissende duik in de zee te nemen.







Diamant Residence & Spa straalt luxe en comfort uit. Dit is niet alleen terug te vinden in de nette kamers, maar ook in de vele faciliteiten die het hotel te bieden heeft. Mede door de goede ligging en de moderne kamers wordt dit hotel gezien als een absolute aanrader.




DAS Club Hotel Sunny Beach (voorheen Rodopi Cvete) is gelegen in een schitterend groene omgeving, op loopafstand van het indrukwekkende strand van Sunny Beach.






Aan de Zwarte Zee kust in de meest populaire Bulgaarse badplaats Sunny Beach vind je Grand Victoria, een stijlvol 4-sterrenhotel met een relaxte sfeer. Je kunt hier zowel heerlijk ontspannen als de sensatie tegemoet gaan en het avontuur ontdekken! Groots en prachtig gebouwd.






Met een heerlijke ligging dichtbij het strand en aan de rand van het bruisende Sunny Beach, is het Smartline Meridian Hotel dé uitvalsbasis voor een goed geslaagde vakantie. De Spa & Wellness faciliteiten zorgen dat je weer herboren naar huis gaat. Naast Logies & Ontbijt, kun je in dit hotel kiezen voor All Inclusive.


Lion Sunny Beach wow, dat ziet er fris en strak uit! Zak met een boek of tijdschrift onderuit in een van de comfortabele banken in de lounge. Bestel een cocktail bij de poolbar en je bent meteen in de juiste vakantie stemming.


Spetterende waterpret voor het hele gezin in Clubhotel Evrika Beach. Dit hotel is dé bestseller op de Nederlandse markt. Ruim opgezet resort langs de kust van het 'Zonnestrand'.







Wat een mooie ligging heeft Majestic in Bulgarije! Vanuit de tuin met verschillende zwembaden, wandel je zo de boulevard en het strand op. Alles binnen handbereik, want via de boulevard bereik je gemakkelijk het centrum van Sunny Beach.





Houd je van design? Dan is hotel Barcelo Royal Beach the place to be! Genieten van een typische rakia in de lobby, uitgebreid dineren in het restaurant.


Dichtbij het centrum van Sunny Beach ligt het Best Western Plus Premium Inn. De moderne en comfortabele kamers maken je verblijf hier erg aangenaam.






Eén groot feest in Laguna Park voor het hele gezin. Het aquapark van Laguna Park zorgt voor veel spetterplezier voor iedereen! Het hotel ligt in Sunny Beach.





Het vier sterrenhotel Melia Sunny Beach Resort is in Spaanse stijl gebouwd en ligt op steenworp afstand van het levendige zandstrand. Met gezellige strandtentjes en spectaculaire wateractiviteiten zoals parasailen en de Fly Fisch is er geen tijd om je op Sunny Beach te vervelen.









Het Bulgaarse Sunny Beach (Zonnestrand) aan de Zwarte Zee, is absoluut één van de mooiste stranden die je ooit gezien hebt! Het is een 8 kilometer lang zandstrand (met heel fijn zand!) met duinen. Omdat het strand vlak afloopt is het ook ideaal voor families met kinderen. Natuurlijk zijn er ook veel mogelijkheden voor watersporten als jetskiën en parasailing. 

Sunny Beach is niet echt één plaats, maar bestaat uit een prachtig aangelegde boulevard met daaraan een aantal uitstekende hotels, diverse leuke restaurants en gezellige bars. 

Sunny Beach is ook bekend en populair vanwege het middeleeuwse stadje Nessebar. Eén van de oudste Europese steden, uitgeroepen tot werelderfgoed, heel sfeervol en gezellig. In het leuke oude centrum kun je heerlijk slenteren, op een terrasje zitten en lekker uit eten gaan. 

Omdat de prijzen bij Sunny Beach zo laag zijn, bieden wij een aantal hotels op basis van logies en ontbijt aan. Voor rond de € 7,- kun je in je hotel genieten van een heel uitgebreid dinerbuffet. Vanaf € 10,- à € 15,- kun je in één van de prima restaurants genieten van een uitgebreid drie gangen diner met een lekkere fles wijn erbij!

De naam van deze badplaats, ook wel Zonnestrand genoemd, zegt eigenlijk al genoeg, want in de zomer is Sunny Beach een zonovergoten badplaats aan de Zwarte Zee. De temperatuur loopt dan makkelijk richting de 27 graden, maar ook in het voor- en najaar is het er heerlijk toeven. In juli en augustus geniet u maar liefst 10 uur per dag van de stralende zon… De perfecte omstandigheden voor een geslaagde zon-, zee- en strandvakantie! Bekijk het klimaat van Bulgarije.

Bezienswaardigheden & activiteiten in Sunny Beach

Tijdens uw vakantie in Sunny Beach heeft u volop mogelijkheden om leuke uitstapjes te maken. Lekker shoppen doet u in Bourgas, het achterland ontdekken tijdens een jeep-, quad- of trabant safari en volop ontspannen kan tijdens een sun & fun cruise. Ook heeft u volop keuze uit actieve watersporten, zoals catamaran varen en duiken. Wanneer u met uw gezin op vakantie bent mag u een bezoekje aan een van de vele waterparken natuurlijk niet overslaan. Tot slot biedt de omgeving van de badplaats cultuurliefhebbers een ruime keuze aan kloosters en oude steden, zoals Nessebar en Sozopol, die zelfs onderdeel zijn van de werelderfgoedlijst van UNESCO. Veel vakantiegangers willen na een vakantie in Sunny Beach niets anders meer en u begrijpt nu vast waarom.