google.com, pub-4468762639979591, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Bulgarije vakantie tips: Bulgarije Nessebar hotels en appartementen

Bulgarije Nessebar hotels en appartementen




Het 5-sterrenhotel Sol Nessebar Palace draagt terecht de naam 'Palace'. Het beschikt over mooie ruime en comfortabele kamers, een aquapark met verschillende glijbanen, een disco en zoveel meer. Naar het strand moet je niet ver lopen, je hoeft enkel een paar trappen naar beneden.









Hotel Festa Panorama is nieuw in ons aanbod! De accommodatie staat niet alleen bekend om een goede prijs/kwaliteit verhouding, maar ook om de perfecte ligging. Het hotel ligt aan het water van Nieuw-Nessebar en op ca.150m afstand van het zandstrand. Het oude centrum van Nessebar ligt op ca. 1km afstand.









Sol Nessebar Bay in Nessebar, Bulgarije behoort tot het mooie Sol Nessebar Beach Resort waarvan sommige faciliteiten gemeenschappelijk zijn. Geniet samen van het prachtige uitzicht tijdens een strandwandeling en sluit de dag af met een tropische cocktail aan de bar van het hotel.










Het viersterrenhotel Sol Marina Palace ligt tussen het nieuwe en het oude deel van Nessebar, op slechts een steenworp afstand van de Bulgaarse stranden. Dankzij deze unieke locatie en de kwaliteiten van Sol Marina Palace is dit een uitstekende keuze om helemaal te ontspannen.








Aqua Paradise Hotel is, zoals de naam al doet vermoeden, een waar waterparadijs voor het hele gezin. Het nieuwe 4-sterren hotel ligt naast het grootste aqua park van Bulgarije met tal van spectaculaire glijbanen voor groot en klein, een lazy river en nog veel meer.





Sol Nessebar Mare Bay is een echte aanrader, vrijwel direct gelegen aan de kust van de Zwarte Zee. Het animatieteam en het vriendelijke personeel staan gedurende de vakantie voor je klaar, om te zorgen dat je een vakantie gaat beleven die je niet snel zal vergeten.



Nessebar (Nesebur) is een historische kustplaats gelegen in de buurt van Sunny Beach. De stad is ongeveer 3.000 jaar geleden gesticht en is dankzij haar schitterende zandstrand, rijke historie en moderne hotels uitgegroeid tot een van de meest geliefde vakantiebestemmingen in Bulgarije.

Nessebar, Bulgarije ligt op een klein schiereiland in de Zwarte Zee, dat slechts met het vasteland is verbonden via een lange, smalle landengte. De stad heeft ongeveer 10.000 inwoners en bestaat uit twee delen: oud-Nessebar en nieuw-Nessebar. Het oude stadsdeel staat sinds 1983 op de Werelderfgoedlijst van UNESCO vanwege de goed bewaard gebleven stadskern met traditionele gebouwen, oude windmolens en drinkfonteinen.


Naast de enorme hoeveelheid cultuur heeft Nessebar ook een waanzinnig mooi strand met een lengte van één kilometer. Het strand wisselt fijn, goudkleurig zand af met kiezelstenen en is een van de mooiste van Bulgarije. Tijdens uw vakantie Nessebar kunt u langs de kustlijn schitterende wandelingen maken. Onderweg kunt u uitrusten en heerlijk eten in een van de lokale restaurants of tavernes.