google.com, pub-4468762639979591, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Bulgarije vakantie tips: Bulgarije Zwarte Zee Pomorie hotels en appartementen

Bulgarije Zwarte Zee Pomorie hotels en appartementen

Direct aan het prachtige zandstrand van Pomorie vind je het Sunset Resort. Wanneer je hier verblijft, kun je gemakkelijk een uitstapje maken naar één van de bijzondere plaatsen in de omgeving.








Appartementen Penelope Palace ligt in de badplaats Pomorie, tussen het historische Nessebar en het culturele Burgas in. Het stadscentrum ligt 3,5 kilometer verderop, maar gelukkig ligt het prachtige zandstrand direct voor de deur.






Bij Grand Hotel Pomorie Balneo, Spa & Wellness verblijf je in een geweldig hotel. De ligging van dit complex is ook ideaal, het is namelijk direct aan het heerlijke strand verbonden door middel van een voetgangersbrug. Het indrukwekkende en welbekende zoutwatermeer in Pomorie ligt vlakbij.








Aparthotel Marina Holiday Club is een eenvoudig hotel dat wordt omringd door winkels en restaurants. Het bevindt zich vlak bij het strand.






Het unieke hotel Via Pontica Resort is gebouwd in Salvador Dali-stijl en ademt een fijne sfeer. Het sprookjesachtige restaurant doet hier zeker niet voor onder. De klimop kruipt speels tegen de muren en doordat er meerdere hoekjes gecreëerd zijn met natuursteen geplaveide bogen, kan je in alle rust van lekkere gerechten genieten.










Het spiksplinternieuwe Wave Resort heeft een rustige ligging direct aan het strand. Dit familieresort beschikt over alles wat je je maar kunt wensen. Zo zijn er 3 à-la-carte restaurants, een zwembad met glijbanen, een Spa Center, moderne kamers en entertainment voor jong en oud.







Festa Pomorie Resort pal aan het strand tot het (stads)centrum: 2 km, tot winkelmogelijkheden: 2 km, tot uitgaansgelegenheden: 2 km, tot de bushalte: 10 m.




Vanwege de rustige ligging en minerale bronnen is Pomorie is een geliefde vakantiebestemming voor een ontspannen wellness vakantie met het hele gezin. In het centrum vindt u een kleine haven waar blauwe vissersboten aanmeren en een boomrijke promenade. Na Sunny Beach en Nessebar is Pomorie de belangrijkste badplaats van vakantieland Bulgarije.

Vakantiedorp Pomorie ligt op een mooie landtong in de Zwarte Zee. Een kilometers lange boulevard voert u langs ontelbare restaurantjes, barretjes en discotheken. Pomorie heeft een werkelijk prachtig breed zandstrand van bijna zeven kilometer lang dat langzaam afloopt in de Zwarte Zee. Perfect dus voor gezinnen met kleine kinderen!

Pomorie is een populaire bestemming voor een spa- en wellnessvakantie vanwege de zogenaamde geneeskrachtige modderbaden waarmee diverse huidproblemen, reumatische aandoeningen en allerhande kwalen te genezen zouden zijn. Ook de lucht in Pomorie is zeer schoon en rijk aan heilzame mineralen als broom, jodium, calcium en chloor.


Het weer in het vakantiedorp Pomorie is ideaal in de periode van juni tot september. In de zomer loopt de temperatuur op tot gemiddeld 26 graden met een maximale temperatuur van 35 graden. De winters zijn koud met gemiddelde dagtemperaturen tot 2 graden.