google.com, pub-4468762639979591, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Bulgarije vakantie tips: Albena een populaire badplaats in Bulgarije

Albena een populaire badplaats in Bulgarije


Albena
De populaire badplaats Albena in Bulgarije met een unieke en moderne architectuur, ligt ongeveer 13 kilometer ten noorden van Goudstrand. De fantastische ligging tussen de beboste heuvels en het prachtige zandstrand is uniek.
Grote hotelcomplexen winkels, souvenirwinkels, een medisch centrum, postkantoor, informatiecentrum, restaurants, cafes, tennisbanen en een minigolfbaan, een voetbalstadion, een sporthal en een openbare manege, bieden alle voorzieningen die u verwacht van uw vakantie. Het langzaam aflopende zandstrand is 7 km lang en 150m breed, is ideaal om te zonnen en te zwemmen. Jong en oud genieten van het heerlijke klimaat, de gemiddelde temperatuur ligt in de zomer tussen de 23 en 28 graden Celsius en ook de watertemperatuur is met een gemiddelde tussen de 20 en 26 graden Celsius prima te doen. Als u sportief bent aangelegd kunt u gaan: zeilen, surfen, waterfietsen, parasailing, tennis, beachvolleybal, fietsen, minigolf, paardrijden en bowlen. Goed onderhouden parken en tuinen zijn ideaal voor lange wandelingen. Op het strand kunt u ligstoelen en parasols huren. Talrijke restaurants bieden internationale en Bulgaarse gerechten. Bars, nachtclubs, restaurants en de geliefde casino zorgen voor vertier in de avonduren. Albena is een echte familie bestemming. Albena is een waar paradijs voor kinderen. In de kindvriendelijke hotels voelen de jonge gasten zich direct thuis. Tussen het bovenste gedeelte van Albena en het centrum/strand loopt een mini trein, die u tegen een kleine vergoeding meeneemt.

De afstand tot de luchthaven van Varna bedraagt slechts 37 km en de reistijd ongeveer 50 minuten.