Aheloy unieke badplaats in Bulgarije

Aheloy, Bulgarije is gelegen aan de snelweg Burgas- Nessebar 7 km ten zuidwesten van Nessebar, in de buurt van de monding van Aheloy River. Aheloy is een unieke badplaats gelegen aan een rustige, kalme zee, met lange zandstranden. De zachte wind heeft een positieve invloed op het lokale klimaat en maakt de zomervakantie tot een aangename en ontspannende ervaring. De kustlijn in de buurt van het dorp is goed onderhouden en biedt perfecte omstandigheden voor een mooie zomervakantie.
Aheloy is beroemd om zijn prachtige fruit tuinen en wijngaarden. Dit kleine zomer paradijs biedt zijn gasten leuke sfeer voor ontspanning en recreatie. Bezoekers genieten van de mogelijkheid om biologische groenten en fruit te proeven rechtstreeks uit de tuinen waar ze groeien.
Hoe bereikt u Aheloy?. Reguliere buslijnen verbinden Aheloy met Burgas. Taxi's en minibussen verbinden Aheloy met Burgas ten zuiden en  Nessebar en de beroemde Sunny Beach resorts ten noorden van Aheloy. Natuurlijk kunt ook gewoon een schipper vragen of hij u wil overzetten naar Burgas of Nessebar.