google.com, pub-4468762639979591, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Bulgarije vakantie tips: Jongerenvakantie Bulgarije Sunny Beach

Jongerenvakantie Bulgarije Sunny Beach

Jouw jongerenvakantie in Sunny Beach
Clubs, clubs en nog meer clubs; dat is Sunny Beach! 24/7 kan jij hier terecht voor een feestje. Sunny Beach staat dan ook bekend om haar grote discotheken, totale madness en super lage prijzen waardoor je volledig kunt vergeten dat er naast deze partyplace ook nog een normaal leven is. Overdag kan je op het brede strand aan de Zwarte Zee bijtanken voor weer een volgende avond stappen!

Beach life
Laten we meteen een fabeltje uit de wereld helpen; De Zwarte Zee heeft haar naam NIET te danken aan haar kleur. Daarentegen heeft Sunny Beach WEL haar naam te danken aan het super brede en mooie zandstrand van maarliefst 8 kilometer lang. Er is dan ook plek genoeg voor jou om je handdoek uit te slaan en lekker bruin te bakken. Daarnaast kan je overdag ook gebruik maken van verschillende watersporten. Waag bijvoorbeeld eens een ritje op de banaan of de crazy couch. Toch zin om even in de schaduw te zitten? Plof neer in een zitzak bij strandtent Playa en bestel een heerlijke cocktail.

Let’s party
Zodra de zon onder gaat in Bulgarije zie je een voor een de clubs opengaan op de Flowerstreet. Dit is the place to be voor elke avond de meest onvergetelijke feestjes. Naast talloze kroegen, clubs en restaurants kun je ook nog eens losgaan in de beste discotheken van Europa. Dansen in de Iceberg of Den Glade Viking; de keuze is aan jou. Mag het van jou allemaal wel een tikkie harder? Ga naar de Candy! Ben jij meer in voor een avondje gekkigheid? Dan kan een avond in de Flying Dutchman zeker niet ontbreken. Waar jij ook wil uitgaan, de drankjes zijn overal spotgoedkoop! 

Hotspots
Wat zeker niet mag ontbreken tijdens jouw vakantie voor jongeren is een overheerlijke BBQ bij strandtent Playa. Toch meer een liefhebber van sushi, pizza of vis? Ook dit kan je vinden op de Flowerstreet. De lekkerste verse vis, pasta en pizza kun je eten in steakhouse La Bamba. Als je een keer een avondje wat luxer uiteten wil gaan, ga dan naar Djanni’s. Hier hebben ze by far de meeste gerechten op de menukaart staan. Hoeveel kan jij er aan?

Things to do
Lastig om te kiezen wat je tijdens jouw jongerenreis wil doen? Geen probleem! De reisleiding van GOfun heeft super vette en onvergetelijke things to do voor je op een rijtje gezet zodat je geen enkel feestje mist. Zo kun je losgaan op de drijvende discotheek ‘The Tattoo boat’, of kan je het binnenland van Bulgarije met locals verkennen tijdens de jeepsafari. Uiteraard hebben wij ook aan de partypeople gedacht met de leukste kroegentochten langs de beste clubs en discotheken van Sunny Beach. See you there! 

Place to stay
Ook in Sunny Beach hebben wij dit jaar weer de mooiste, leukste en de beste plekken voor jullie geselecteerd om in te verblijven. In een appartement langs het strand, aan de barstreet of toch tegenover het waterpark verblijven? Het kan allemaal op deze jongerenbestemming! Mocht je twijfelen tussen verschillende accommodaties of met een grote groep op vakantie gaan en er niet helemaal uitkomen? Mail ons dan op info@gofun.nl en wij helpen jou aan die droomvakantie.

Good to know
✓ In Sunny Beach kun je betalen met de Euro maar je bent goedkoper uit met de Bulgaarse LEV. 

Meer info en accommodaties vindt op deze website.