google.com, pub-4468762639979591, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Bulgarije vakantie tips: Elenite Bulgarije badplaats aan de Zwarte Zee

Elenite Bulgarije badplaats aan de Zwarte Zee

De badplaats Elenite ligt in een kleine baai 12 km ten noorden van Sunny Beach en 55 km van Burgas. Elenite is een van de vele kleine paradijsjes aan de Bulgaarse Zwarte Zee. Hier raakt de langste bergketen van Bulgarije, Stara Planina, de Zwarte Zee kust.

Elenite is één van de meest romantische hoekjes aan de Zwarte Zee, waar een prachtig strand en een indrukwekkende natuur direct voor de deur ligt. Het dorp biedt uitstekende accommodatie in meer dan tweehonderd stijlvolle vakantiehuizen, evenals enkele nieuwe 4-sterren hotel.
Direct daarvoor ligt het mooie schone zandstrand met helder water.

Watersporten zoals zeilen, kitesurfen, snorkelen of duiken behoren tot de mogelijkheden, evenals wandelen of fietsen in de unieke natuur rond Elenite. De natuurparken zijn ook ideaal voor een middag wandeling, vanaf de heuvels boven het dorp heeft u dan een prachtig uitzicht heeft op zee.  Kleurrijke pauwen, herten en hazen bewegen zich vrij in de parken en zelfs tot aan de voorkant van het hotel.